Εύκολες συνταγές

1 ζύμη 2 μπισκότα Kokoş (μια συνταγή που θα είναι έτοιμη να ξεχαστεί)

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε 1 ζύμη 2 μπισκότα Kokoş (Η συνταγή που θα σας κάνει να ξεχάσετε έτοιμοι) Συνταγή;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Βάζουμε τη μαργαρίνη μας, το υγρό λάδι, τη ζάχαρη άχνη, το άμυλο, που είναι σε θερμοκρασία δωματίου, σε ένα μπολ και τα κάνουμε ομοιογενή. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη βανίλια μας.
  2. Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και κάνουμε μια μαλακή ζύμη.
  3. Για το 1ο μας μπισκότο παίρνουμε μια μαρέγκα μικρότερη από καρύδι, την ισιώνουμε και πλάθουμε με ένα πιρούνι. Με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιούμε τη μισή ζύμη για αυτό το μπισκότο.
  4. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
  5. Απλώνουμε μαρμελάδα φράουλα ανάμεσα στα μπισκότα μας, κλείνουμε το άλλο μας μπισκότο και το στύβουμε και βρίσκουμε καρύδα γύρω από τη μαρμελάδα που διαρρέει.
  6. Στο 2ο μπισκότο μας, το πλάθουμε με φόρμα για κουκούτσι και ενώνουμε τα τρία μέρη του (αν δεν έχουμε φόρμα, μπορείς να φτιάξεις με το χέρι σου σχήμα κυλίνδρου και να κλείσεις τις άκρες)
  7. Ψήνουμε στους ίδιους 160 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
  8. Αφού κρυώσει το ψημένο μας μπισκότο, το βυθίζετε σε λιωμένη σοκολάτα γάλακτος, το διακοσμείτε με ό,τι χρώμα καραμέλα ή σοκολάτα θέλετε, το στρώνετε σε χαρτί κεριού και περιμένετε να παγώσει η σοκολάτα.

Είναι τόσο εύκολο να φτιάξεις δύο είδη μπισκότων που θα κάνουν τους απροειδοποίητους καλεσμένους να ζηλέψουν. ????

1 ζύμη 2 μπισκότα Kokoş (Η συνταγή που θα κάνει τους έτοιμους να ξεχάσουν) Συνταγή με φωτογραφία

1 ζύμη 2 μπισκότα Kokoş (μια συνταγή που θα κάνει τους έτοιμους να ξεχάσουν)1 ζύμη 2 μπισκότα Kokoş (μια συνταγή που θα κάνει τους έτοιμους να ξεχάσουν)
1 ζύμη 2 μπισκότα Kokoş (μια συνταγή που θα κάνει τους έτοιμους να ξεχάσουν)1 ζύμη 2 μπισκότα Kokoş (μια συνταγή που θα κάνει τους έτοιμους να ξεχάσουν)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button